علائم بارداری

سلام ماه قبل ۲۵ ام پریود شدم و معمولا پریودای منظمی دارم این ماه اقدام کردم الان ۴ روزه تاخیر دارم کمردرد و خستگی ، بی اشتهایی ، یه کوچولو هم نوک سینه ام حساس شده و حالت تهوع دارم . امروز بی بی زدم حس میکنم یه هاله خیلی کمرنگی انداخته،کی برم آزمایش بدم؟ نباید بعد از این مدت خطش پررنگ باشه؟ ترشح سفید هم دارم همش فکر میکنم پریود میشم ولی نشدم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام می توانید در حال حاضر آزمایش خون انجام بدهید تا وضعیت  شما مشخص شود موفق باشید.