سلام. من برای سقطم قرص واژینال استفاده کردم که جنین سقط شد و یه ساعت بعد درد شدید گرفتم همراه با خونریزی شدید که بعدش دو سه تا لخته خون  بزرگ خارج شد همراه با یک لخته بزرگ سفید بادکنکی شکل شبیه چربی ،

آیا این لخته سفیده جفت بوده که خارج شده؟ و کلا با توجه به اینکه جنین هفت هفته بوده و الآنم بعد از سقط دو هفته خونریزی داشتم که قطع شده و فقط لکه قهوه‌ای کمرنگ دارم این به معنای دفع کامل بقایا است و اکه سونو انجام بدم اگه چیزی مونده باشه کورتاژ میشم ؟

و اینکه پنج روز دیگه وقت سونو دارم. میتونم الان بعد دو هفته که خونریزیم هم قطع شده رابطه داشته باشم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه داری وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با توجه به سایز بقایا و مقدار خونریزی و معاینه بیمار جهت نیاز یا عدم نیاز به کورتاز تصمیم گیری خواهد شد .

بهتر است قبل از اطمینان از عدم بقایا نزدیکی نداشته باشید .