افکار منفی نامزدم راجع به زن ها

سلام، من تازگی نامزد کردم

با یه رفتار نادرست زنها خیلی ناراحت میشه

قبلا عشق نافرجام داشته که با خیانت تموم شده و هروقت میگم همه مثل هم نیستن عصبی میشه..

بخدا تموم سعیمو میکنم راجب حقوق برابر و اینا حرف نزنم ولی بازم انگار ازم ناراحته...اینم بگم دوستش دارم کاملا شناخت داشتیم از هم بعد رسمی شدیم...

یعنی ممکنه هنوزم به یاد دختره باشه؟

۲۵ سالشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
موضوع مهم این است که ایشان چند وقت است که از رابطه قبلی بیرون امده اند آیا به خود زمان داده اند که خود را بازبینی کنند یا بلافاصله وارد رابطه با شما شده اند؟
ایشان باید در مورد رابطه قبلی سوتفاهمات دلخوری ها و ... را با کمک یک روانشناس حل میکردند وبعد وارد رابطه جدید میشدند
توصیه میکنم حتما به یک روانشناس مراجعه کتید تا این افکار با کمک مشاوره درمان شود