کنجکاوی جنسی کودک 7 ساله

سلام‌ پسر من ۷ سالشه امروز متوجه شدم پسرم تو تبلتش تو گوگل داره عکس زنای لختی و میبینه، اول که متوجهش شدم فکر کردم بر حسب اتفاق یه عکسی اومده و باز کرده، دیدم خودش هل شد زود گفت مامان ببخشید، تبلت و گرفتم دیدم سرچ کرده بوده!!!!!!تو دو سری سرچ کرده بود واقعا نمی‌دونستم چیکار کنم!! اول علت کارش و پرسیدم، گفتم چیو میخواستی ببینی یا بفهمی؟؟!! هول شده بود هی میگفت هیچی ببخشید!!گفتم پس می‌دونی کارت بد و مال سن تو نیست، من تبلت و برای بازی در اختیارت گذاشتم فقط گفت میدونم، ولی به کسی نگو گفتم پس فقط تنبیهت میکنم تا یک هفته به هیچ عنوان حق استفاده از اینترنت نداری، حتی برای دانلود بازی گفت چشم گفتم بعدشم زیر نظر خودم وایفا وصل میکنی، وگرنه تبلت و میگیرم ازت. ممنون میشم راهنماییم کنید فکرم خیلی مشغول شد

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
شما درست رفتار کردید .علت کار را پرسیده اید و توضیح دادید مناسب سن تو نیست و مورد مهمتر اینکه گفته اید زیر نظر خودم باید بازی دانلود کنی
سعی کنید سرزنشش نکنید بگویید فضای مجازی مثل یک شهربزرگه که توش ادم خوب و بد هست کار خوب و بد هست . این تو هستس که تصمیم میگیری چه دوستی انتخاب کنی و یا چه کاری انجام بدی . اگر انتخابت اشتباه باشه ضرر میکنی جریمه میشی. اجازه نصب فیلتر شکن ندهید و همیشه حواستان باشد ولی این حس را ایجاد نکنید که به او اعتماد ندارید
بگویید به تو اعتماد دارم ومطمعنم دیگه سمت چنین عکس هایی نمیروی اما قانون استفاده از تبلت این است زیر نظر من چیزی دانلود کنی و این ربطی به تنبیه شما ندارد