طرز برخورد صحیح با دامادم

۴۰ سالمه ۱ ساله پسر عموم دامادمه  نسبت به خانواده همسرم بد بینه  با شوهرم اصلا مشکلی نداره  ولی چون من با خانواده شوهرم رفت و امد میکنم   با من خیلی سرد شده   خانواده مذهبی و خیلی محتاطی هستم  ولی  برام سخته  دامادم برام تایین تکلیف کنه   باعث این بد بینی ها  تحریک زن عموم  و رفتار های غلط  خانواده شوهرم هست دخترم با خانواده شوهرم حق رفت و امد نداره

 برامون مهم نیست  ولی من نمی تونم رفتارهای سرد دامادم رو بپذیرم  بی گناه از ارزشم کم میشه  برام خیلی سخته

چه کنم  راهنمایی کنید...اینو هم اضافه کنم که به دخترام خیلی سختگیری کردم  و تو شرایط بسیار سنتی بزرگشون کردم . ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
به سن دامادتان و دلیل اختلافشان با خانواده همسرتان اشاره ای نکردید
کسی نمیتواند مارا مجبور کند که با فرد خاصی رفت و امد نکنیم‌چون او با آن فرد مشکل دارد
مخصوصا اگر فردی باشد که از نظر جایگاه خانوادگی هم کوچکتر و هم حرفش به زور و اجبار باشد
با دامادتاندصحبت کنید و بگویید شما بعضی جوانب را سنجیده اید و تصمیم گرفتید بخاطر همسرتان این روابط را ادامه دهید
به دامادتان بگویید شما ایشان را مجبور نمیکنید تا با خانواده همسرتان رفت و آمد کند و به نظرش احترام میگذارید و  انتظار دارید ایشان هم به نظر شما احترام گذاشته و کاری به رفت و آمدتان نداشته باشد