پسرم ۶ ساله هست و تک فرزند، ایشون بسیار پسر مهربون و شادی هست، با همه خیلی راحت دوست میشه، ولی چون عاشق بازی هست و تک فرزند هست وقتی با بچه ای بازی می کنه حاضره کلی باج بده ولی اون طرف فقط باهاش بازی کنه، من قبل از کرونا یه روز در میان پارک می بردمش و سه روز در هفته هم مهد میرفت. مثلا طرف بهش می گه اگر می خوای باهات بازی کنم فلان اسباب بازی ات رو بده تا ببرم خونمون و بچه من میده! یا مثلاً اذیت می کنه  پسرمو می گه چیزی نگو تا باهات بازی کنم،

من چطوری به بچم بگم که به خاطر بازی باج نده، یا اصلا لازم نیست باج بدی اون طرفت هم دوست داره باهات بازی کنه حتی اگر بهش باج ندی! این اتفاق هم با بچه همسایه افتاده و هم بچه خواهرم و هم تو پارک، مثلا گفتن دوچرخه ات بده دستمون تا باهات بازی کنیم!!!

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
آیا مطمعنید پسرتون بخاطر ترس از دست دادن دوستاش بهشون باج میده؟ شاید از آنجایی که اشاره کردید پسر مهربانی هست از روی محبت و دوستی این کار رو میکنه
به پسرتون بگید من خیلی خوشحالم که پسرم اینقدر مهربونه که دوچرخه یا توپش رو به دوستاشم میده تا اونا هم لذت ببرند بهت افتخار میکنم ولی پسرم تو باید خودت بخوای که وسایلت رو به دیگران بدی و هیچ کس نباید مجبورت کنه.
سعی کنید طوری وانمود کنید که این رفتارش از مهربانی و سخاوتش هست نه از ترسش
برای ترس از دست دادن دوستاش میتونید مثال های عینی بزنید مثلا بابا تو محل کارش کلی همکار داره ولی باهمشون دوست نیست با یکی دونفر دوست هست . ما تو ساختمونمون کلی همسایه داریم ولی با یکی دونفر صمیمی هستیم شما در مدرسه کلی همکلاسی داری که قرار نیست باهمشون صمیمی باشی میتونی با چندنفر دوست باشی .هیچ عیبی نمیکنه بعضی ها با ما بازی نکنند ما میتونیم با افراد دیگه ای بازی کنیم