سلام خسته نباشید.سونوگرافی رحم و تخمدان دادم نتیجه اش:اندازه و ابعاد رحم38×82 میلیمتر.و رحم در موقعیت میدلاین دارای جدار صاف و منظم میباشد.ضخامت اندومتر7 میلیمتر است.اکوژنیسیته اندومتر میومتر هموژن نرمال به نظر میرسد قطر فولیکولم در تخمدان راست 19بود سوالم اینه ک از این سونو میشه فهمید تنبلی تخمدان یا کیست دارم یا نه؟اگر نه چه سونویی باید انجام بدم؟
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

با سلام با توجه به نتایج سونوگرافی شما مبتلا به کیست تخمدان نیستید.