من یه دختر 4 ماه و نیمه دارم. چون شاغل هستم مجبورم درکنار شیرمادر شیرخشک هم بهش بدم. قبلا به دلیل حساسیت بهش شیر خشک نان HA بهش میدادم ولی الان دکتر همون شیر نان معمولی رو تجویز کرده. چند روزیه که روزی 3 وعده شیرخشک نان معمولی (هروعده 60 سی سی) رو میخوره و به گفته دکتر یه کم لعاب برنج هم بهش میدم ولی شبها موقع خواب خیلی وول میخوره و روآرنج دستاش یه کم دونه دونه شده.میخواستم بدونم میتونه واسه شیرخشک یا غذای کمکی که بهش میدم باشه؟ با تشکر
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی بله می تونه واکنشی به هر دو باشه یا شیر خشک یا لعاب برنج