علت ناباروری

سلام.

حدودا سه سال پیش بدون هیچ علامت خاصی رفتم سونوگرافی که نوشته بود تخمدان ها حجیم هستند و دارای فولیکول های ریز رفتم دکتر دزوسپتیو بهم داد برای سه دوره خوردم و چون قصد بارداری نداشتم و پیشگیری داشتم فکر کردم درمان شدم

دوباره بعد از حدود 2سال که قصد بارداری داشتم رفتم همون سونوگرافی دقیقا مثل دفعه پیش

رفتم دکتر بهم دوفاستون و متفورمین داد

پریودی هامم منظمه کلا

اما باردار نشدم،دوباره که رفتم پیش یه دکتر دیگه لتروزول داد و دوفاستون و دوباره درخواست سونو اما ایندفه سونوم هیچ مشکلی نداشت ولی دکتر از روی عکس سونو گفت تخمدانات پلی کیستیکه

الان این ماه که یه دوره لتروزول خوردم نتیجه ندیدم و سه روز بعد پاکی یک روز در میان نزدیکی داشتم

واقعا مشکل ناباروری من چیه؟اصلا تخمدانام پلی کیستیک هست یا نه ؟

ببخشید طولانی شد ممنون میشم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
دوست عزیز در مورد تشخیص تخمدان پلی کیستیک لازمه یک آزمایش کامل هورمونی بدید و سونوگرافی در یک مرکز معتبر انجام بشه