ازینکه دارم ازدواج میکنم ناراحتم

احساس میکنم خیلی محدود شدم و خانواده ی همسرمم بداخلاقن باهام .. اصلا مهربون و مودب نیستن  و فقط عیب میذارن روم .. ترش رو و سرد و بدبینن .. محدودیت هام از سمت همسرم اینه که

مثلا سمت موسیقی اینا دیگه نمی تونم برم (قبلا سه تا ر و و پیانو می زدم)

بعد حتی جلوی بابام و داداشمم باید لباس هام پوشیده باشه (قشقرق و قهر راه می ندازه باهام)

خونه دختر خاله هام نمی تونم شب بمونم ..

نمی تونم کلیپ بگیرم واسه آموزش دادن هنر هام(میگه خودت توی کلیپ ها نباید معلوم باشی ، دست هام باید دستکش داشته باشه و صدامم با نرم افزار تغییر بدم .. پس دیگه چی میمونه ؟ مثلا دوست داشتم بیزینسم آموزش آرایشگری و فوتوشاپ و بلاگری و اینا باشه .. دوره های دیجیتال مارکتینکم رفتم...

اصلا هنر هام به چشم همسرم نمیاد .. (ازونام که همه چی بلدم و همه کار هم میکنم ولی فقط عیب روم میزارن )

خوشگذرونی زیاد هم غدغنه .. چه زیاد خوردن باشه چه زیاد تفریح کردن یا حتی زیاد خوابیدن  .. استثنام نداره.. میگه آدم تو همه چی باید متعادل باشه و زیادش خوب نیست ..

از سفر های خارج از کشور هم بدش میاد و از همون اول بهم گفته که سفر خارجی نمیریم ..

دیگه فعلا اینا رو یادم میادو ازیناش ناراحتم ..

هرچند خانوادشم خیلی روم عیب میزارن و بداخلاقن .. اصلا مثل ماها نیستن .. دیروز مادرش میگفت آبروشونو بردم  دقیقا تا همین حد

چیکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
از عنوان سوالتان اینطور بنظر می آید که در دوران عقد هستید.
توافق بر سر مسائلی که در موردش با همسرتان به اختلاف نظر دارید باید قبل از عقد اتفاق می افتاد نه قبل از عروسی
طرز فکر و دیدگاه خانوادگی شما و همسرتان یکسان نیست چیزی که برای شما نشانه هنر و افتخار است برای همسر و خانواده اش نشانه آبروریزی است اینها مسائلی هستند که باید بیشتر به آن دقت میکردید
آیا خانواده تان هم عقیده شماهستند؟ چه واکنشی به این مشکل مهم داشته اند؟
دوست عزیز توصیه میکنم حتما نزد روانشناس بروید تا با جلسه مشترکی که باشما وهمسرتان خواهند داشت به شما در اتخاذ تصمیم درست کمک و راهنمایی کنند