ظاهر بعد از ازدواج عادی میشه؟

سلام من دختری23 ساله هستم ترم اخر حقوق که در زندگی سختیای زیادی کشیدم پدرم اعتیاد داشت و الان ما رو ترک کرده مادرم خرج زندگی میده سختی های زیادی میکشه .

سوال الانم اینه که با این شرایطی که داشتم اجازه نمیدادم کسی غریبه بیاد خواستگاری اشنا هم هیچ ادم درستی نمیومد .چند وقتیه با اقا پسری اشنا شدم فوق لیسانس حقوق داره وکیله وضعش خوبه اخلاقشم ظاهرن خوبه اما قدش 166 هم قدخودم و ظاهرشم زیبا نیست. من از اون برترم شرایط خانوادگیم رو هم که بهش گفتم پذیرفت الان نمیدونم چکارکنم. ایا قدش و ظاهرش عادی میشه یا مهمه؟؟؟

و اینکه خانوادشم همگی ظاهری معمولی دارن اصلا باکلاس نیستن با اینکه خودم خانوادم مورد داره اما دوست داشتم خانواده همسرم باکلاس باشن لطفا راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
پسندیدن ظاهر طرف مقابل موضوع مهمی است ولی در حدی که دوطرف به دل هم بنشینند از دیدنش احساس خوبی داشته باشید و کششی در شما ایجاد کند وگرنه قرار نیست همسر ما شبیه هنرپیشه معروف باشد یا یک ظاهر ایده ال داشته باشد
توجه به ملاکهای دیگر هم مهم است .یه هرحال شما تجربه تلخی داشته اید شاید پدرتان یک فرد جذاب بوده ولی این جذابیت نتوانسته برای مادرتان همسر خوبی باشد
به هرحال مهم است ظاهر ایشان به دل شما بنشیند
سوالاتی که در ادامه می آید میتواند به شما کمک کند تا بهتر تصمیم بگیرید  از خودتان این سوالات را بپرسید:

· آیا اگر در جمع دوستان و فامیل با این مرد دیده شوم، خجالت می کشم؟

 آیا رفتارهایی دارد که باید در جمع مراقب باشم که آنها را بروز ندهد؟
 باید مدام از او بخواهم خوددار باشد و جلوی خانواده و آشنایانم رفتارهای او را توضیح دهم و جبران کنم؟
 این چهره، چهره ای هست که در همه حال دوستش داشته باشم یا فقط وقتی مرتب و آراسته و تمیز و سرحال است او را می پسندم؟
 آیا از تیپ لباس پوشیدنش خوشم می آید؟

· اگر در یک شبکه اجتماعی عضو باشم، حاضرم او را به عنوان همسر خود معرفی کنم؟

آیا کلیت رفتار و ظاهر شما در مقایسه با همسرتان طوری هست که بگویند به هم می آیید؟ اگر بشنوید که می گویند شما از همسرتان سر هستید، ناراحت نمی شوید؟