بهونه ی عروسی نگرفتن نامزدم

سلام خسته نباشید.

من دوساله عقدم و هرچی از دوران عقدم میگذره توقع ها بالاتر میره

و هیچ جوری شوهرم رو نمیتونم راضی کنم که عروسی کنیم

اون از لحاظ مالی هیچ مشکلی نداره

ا اوایل عقد ازم خواست تا یکسری رفتارامو عوض کنم

و من هم اونجوری که خواست شدم ولی اون تا بهش میگم عروسی کنیم میگه تو هنوز اونجوری که من ازت خواستم نشدی...و تا نشی عروسی نمیکنیم بنظرتون چیکار کنم تا راضی بشه

مادروپدرم هم همش بهم سرکوب میزنن که چرا عروسی نمیکنم...

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
به خواسته های همسرتان و اینکه توقع دارند شما جه تغییراتی بکنید اشاره ای نکردید
ایا این خواسته ها منطقی هستند و شما را از خود واقعیتون دور نمیکنند؟
شما در این مدت رابطه جنسی داشته اید واین رابطه به چه نحو است؟
ایا والدینتان در جریان این خواسته ها هستند؟
ایشان چند سال دارند و ایا به جز موضوع عروسی در موارد دیگر با ایشان مشکلی دارید یا خیر؟
لطفا جواب سوالات را برای من ارسال بفرمایید ودرعنوان سوال اسم بنده را بنویسید تا سوالتان به شخص من  تخصیص داده شود