چه قرصی برای جذب غذا مناسبه؟

سلام دختر هستم 27 سال‌  لاغر هستم وزنم 47 کیلو هست و قدم 163 اشتهام کمه، بجز با مغزها مثل گردو و پسته و بادام و تخمه افتابگردان با چیزی دیگه نتونستم وزنم رو‌بالا ببرم،

قبلا 42 کیلو بودم با همین روش 47 شدم، قرص فارماتون و‌مولتی ویتامین هم که مصرف میکنم معدم پس میزنه و غذاهایی که خوردم رو هم بالا میارم،

 بجز قرص پانکراتین ک برای جذب غذا هست آیا داروی دیگه هست که بشه اشتهام رو‌باز کنه؟ زینک سولفات یا سپروهپداین میشه استفاده کنم؟

برای چاقی صورت چی استفاده کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

سلام
برای درمان لاغری میزان دریافت غذایی فعالیت بدنی آرامش اعصاب و کاهش استرس مهمه. اگر فرد استرسی هستنید حتما ابتدا دلیل استرس را کنترل کنید و سپس یک داروی اشتها آور مانند کپسول روی یا مولتی ویتامین و .... رو مصرف کنید و از غذاهایی که بیشترین میل به خوردنشون رو دارید بیشتر استفاده کنید که بتونید با همونا وزنتون رو بالا ببرید. حتما به متخصص تغذیه مراجعه داشته باشید که ازتون تست دستگاه آنالایزر هم بگیرن
چاقی صورت همراه با چاقی بدن است
 به پیج اینستاگرام مطب مراجعه کنید
dr_radfar_diet@