علاقه نداشتن

سلام من از پسر عموم دو سال بزرگترم باهم صمیمی بودیم عین خواهر و برادر تا چهار سال پیش که از من خواستگاری کردن و من جوابم منفی بود و ایشون از همون موقع بارها دوباره خواستگاری کردن و خیلی هم ابراز علاقه میکنن

 با اینکه خیلی پسره خوبیه اما من بهش احساسی ندارم چونکه از نظر تیپ و قیافه و شرایط خانوادگی بهم نمیخوریم

ولی پسره سالمیه ،کاریه،با تحصیلات و خیلی هم من و دوست داره

ولی نميتونم خودم رو قانع کنم که بهش جواب مثبت بدم

لطفا من و راهنمایی کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
با توجه به اینکه ایشان فامیل شما هستند و باهم صمیمی هستید و تنها مشکل شما نداشتن علاقه است توصیه میکنم از پسرعمویتان بخواهید برای مشاوره قبل ازدواج باشما به یک‌متخصص روانشناسی مراجعه کنند ویا بهتر است اول خودتان به تنهایی مراجعه کنید واگر نیاز بود از ایشان بخواهید حضور داشته باشند
اینکه چه دلایلی مانع جواب مثبت شما میشود وچقدر این دلایل منطقی است باید توسط فرد متخصص بررسی شود