احساس نبض در پهلو سمت راست

با سلام. کمتر از یک هفته به پریودم مونده ولی دو سه روزه احساس نبض خیلی کمی تو پهلو سمت راست و گاهی تو خود شکم دارم.

من این دوره نفخ داشتم ولی این حس یکم با حسی که نفخ ایجاد میکرد فرق میکنه.

از اخرین رابطه ام حدود ۴ماه میگذره و تو این مدت پریود هم شدم.

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

وقتی خانمی بعد از رابطه جنسی پریود مرتب میشه یعنی قطعا بارداری منتفیه! پس اصلا این امکان برای شما وجود نداره!
احساس نبض و ضربان بعلت نفخ و تحرکات روده و گاز در روده هست
غذای نفاخ نخورید و ورزش سبک یا پیاده روی داشته باشید همچنین مصرف کپسول های پروبیوتیک به حل این مشکل شما کمک میکنه