الرژی غذایی نوزاد

سلام.پسری چهارماهه دارم که دچار الرژی به پروتیین گاوی است.

کلیه مواد الرژی زا مثل ماهی لبنیات و مشتقات آن اجیل سویا تخم مرغ و... حذف کردم و پسرمو خودم شیر میدم

ولی همچنان اگر ما و بلغم ودفع خون دارد.چه رژیمی باید رعایت کنم؟

ازطرفی ممکنه اسانس ویتامین آد الرژی زا باشد.

مثلا وقتی عدسی خوردم فردای ان روز بی قرار بود و دفع خون داشت

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام، بررسی نوع آلرژی غذایی در شیرخوارگی نیاز به بررسی دارد.

متاسفانه در بخش کلینیک نی نی سایت به دلیل اینکه احتمال استفاده از دارو های تجویز شده به صورت غلط توسط کاربران وبسایت وجود دارد از تجویز دارو در این بخش معذوریم. در صورت تمایل از مشاوره تلفنی برای اطلاع از نوع داروها استفاده کنید.