ازدواج اختلافات طبقاتی

سلام من 7 ساله عروسی کردم و یه دختر پنج ساله دارم..

 من و شوهرم از دو تا طایفه کاملا متفاوت از لحاظ فرهنگی هستیم . اقتصادیم کمی نزدیک هستیم

پدر و مادرم منو بزور به این اقا دادند. حالام هرکاری میکنم همیشه دعوا داریم سرهمه چی

 رفتارمون ، اخلاقمون  ، هرکاری میکنم درست نمیشه

 طلاقم نمیتونم بگیرم خانوادم کاملا فقیرن

چیکارکنم

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
شما در ۱۵سالگی ازدواج کرده اید و زود هم‌ بچه دار شدید توجه به اختلاف طبقاتی و فرهنگی برای قبل از ازدواج است ‌اشاره ای  به مشکلاتی که با همسرتان دارید نکردید. در هر ازدواجی زوجین در بسیاری از مسائل باهم اختلاف نظر دارند
هیچ زوجی نیست که از هر لحاظ همنظر باشند دو فرد با دو سبک تربیتی متفاوت با دو سطح فرهنگ متفاوت طبیعی است که اختلاف نظر داشته باشند
میتوانید مشکلاتتان را در سوال بعدی بنویسید ویا اکر فقط جرو بحث های متداول است با مطالعه و افزایش آگاهی نسبت به زندگی زناشویی این مشکلات را رفع کنید