ترشح و خونریزی قهوه ای در بارداری

سلام روز بخیر من الان هفته دوم بارداریم هستم سونو دادم رحمم بزرگتر از اندازه طبیعی با واکنش دسیداری مشاهده شده

 ساک بارداری ندارم توده و کیست در ادنکس‌ها و مایع ازاد لگنی هم روئت نشده

خونریزی قهوه‌ای دارم 30/2 آز بتا دادم 35.03 بود 6/3 یعنی دیروز آزمایش دادم 51.78 بود

 میشه اگه هفته اینده بتا بدم رفته باشه بالا ؟یعنی باردارم ؟یا اگه ثابت بوده سقط شده؟

لطفا راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن شغل تایپیست وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام اگر به خون ریزی نیافتادید  ۴ روز دیگر مجدد تیتر بتا انجام بدهید موفق باشید.