آزار اذیت همسرم بخاطر نامزد قبلیم

با سلام خسته نباشید، من یه زن ۳۱ ساله هستم ، ۱۰ ساله ازدواج کروم و یه بچه ۱ ساله دارم،قبلاز ازدواج با پسری دوست بودم که فکر میکردم میخوایم با هم ازدواج کنیم، به همین دلیل باهاش وارد رابطه شدم البته ناخواسته و با تهدید، بعدش ولم کرد و رفت ، بعدش با کس دیگه ای که واقعا عاشقم بود ازدواج کردم، زندگیمون خیلی خوب بود، بعد دوباره اشتباه  کردم و به یه نفر که اصلا نمیشناختم اس ام اس بازی کردم فقط به مدت چند روز، بعدش به خودم اومدم که دارم چکار میکنم، تمومش کردم،  ولی شوهرم فهمید، بعدش گفت حقیقت رو بهش بگم و منو میبخشه، واقعا هم بخشید؛ همین موضوع باعث شدکه رابطه قبل از ازدواج هم بفهمه، نمیدونم کی بهش گفته بود، حالا هر بار دعوا میشه بهم میگه تو زندگی منو خراب کردی،من شاغل هستم و کل هزینه زندگی روی دوش من هست، خودش از کار اومده بیرون و میگه وظیفه من هست که بهش خرجی بدم چون اشتباه کردم، میگه اگرم بخوای جدا شی، ابروت رو میبرم و بچه هم بخوای بگیری، هم تو رو و خودم رو میکشم، الان هم همش شک داره بهم، گوشیمو چک میکنه همیشه، میگه باید زجر بکشی؛ میگم من توبه کردم، و دیگه تکرار نمیشه و تازه ۱۰ ساله میگذره، دیگه تمومش کن، ولی با حرفهاش عذاب میده همیشه من رو، نمیدونم چکار کنم، میدونم مقصر من هستم، ولی یعنی تا اخر عمر باید عذاب بکشم؟ممنون میشم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
از توضیحاتتان مسخص است که در شرایط سختی قرار گرفته اید بنظر می آید همسرتان به بهانه های مختلف میخواهند ازشما باج بگیرند چون خیانت کردی پس وظیفه تو است کار کنی و خرج منزل بدهی جداشوی میکشمت گوشیتو چک میکنم و .....
با ایشان باید جدی و صریح صحبت کنید البته به دور ازتهدید و دعوا
بگویید هرکس گذشته ای داشته و رابطه من مربوط به ده سال قبل و دوران مجردی ام بوده است واینکه بخواهی به بهانه های مختلف از مسئولیت خودت شانه خالی کنی منطقی نیست
اینکه شما را تهدید میکنند که آبرویتان را میبرند هم نوعی باج خواهی است بگویید کاری نکرده ام که نگران آبرویم شوم مزاحم تلفنی پیامک میداد و من از سرکنجکاوی پاسخ دادم که بدانم چه کسی است درست است که کارم اشتباه بوده ولی تاوان کارمن این رفتار از جانب شما نیست
پرونده این موضوع یکبار برای همیشه باید خوانده و بسته شود
شما به دنبال مزاحم تلفنی بودید پشیمان شدید بابتش عذرخواهی کردید وتابه امروز بخاطر آن سرزنش شدید حالا یاهمسر شما با این موضوع کنار آمده و دیگر در موردش صحبت نخواهد کرد ویا اگر نمیتواند فراموش کند قرار نیست برایش ازشما باج بخواهد
بگویید تصمیمت چیست اگر فراموش میکنی دیگر نباید درموردش حرف بزنی اگر نمیتوانی فراموش کنی بگو چه باید بکنم میخواهی جدا شویم؟
من به این منوال نمیتوانم ادامه دهم که قراراست یک عمر سرزنش و تنببه شوم وبجای تو کار کنم
ازهمسرتان بخواهید برای حل مشکل هردو به روانشناس مراجعه کنید اگر قبول نکردند و خواستند این منوال را ادامه دهند بهتراست بافردی که همسرتان هم قبولش دارد مشورت کنید تا باهنسرتان صحبت کنند  ویا با یک مشاور حقوقی صحبت کنید چراکه این منوال به مرور شما را خسته و رنجور خواهد کرد