حرف زدن با خودم و برقراری ارتباط با موجودات خیالی

سلام وقتتون بخیر.عادت دارم با خودم حرف بزنم مثلا افرادی رو ذهنی میارم جلوی خودم باهاشون دعوا میکنم میخندم میحرفم البته دور از چشم دیگران یا گریه میکنم چیکار کنم عادتم رفع شه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
بسیاری از افراد عادت دارند باخودشان حرف بزنند این کار نه تنها نشانه بیماری نیست بلکه متخصصین معتقدند افراد خلاق و باهوش باخود صحبت میکنند.
گاهی حرف زدن باخود به دلیل  فشار عصبی گوشه گیری وتنهایی است  که برای محدود کردنش باید استرستان راکم کنید
حرف زدن باخود دارای فوایدی استحافظه شما را تحریک می کند به تمرکز حواس تان کمک می کند به شما کمک می کند افکارتان را روشن و واضح کنید به مغزتان کمک می کند با بازدهی بیشتری کار کند در یادگیری به کودکان کمک می کندبه سازماندهی افکارتان کمک می کند به دستیابی اهداف تان کمک می کند به کاهش استرس و افزایش اعتماد بنفس هم کمک میکند

اگر صحبت کردن با خود باعث ناراحتی شما می شود ، با گوش دادن به گفت و گوی درونی خود که قبلا در داخل سر خود نگه داشتید، شروع کنید . کارشناسان چیزی را به نام تکنیک گیره کاغذی توصیه می کنند ؛ یک جیب را با گیره های کاغذ پر کنید و در طول روز ، زمانی که متوجه شدید که با خودتان صحبت می کنید ، یک گیره کاغذ را از یک جیبتان به جیب دیگر منتقل کنید این کار کمک می کند تا از صحبت با خود آگاه شوید .