خود زنی

سلام

الان سه ساله روی بدنم تیغ زنی میکنم چگونه ترک کنم؟

خیلی تلاش کردم نشد

اطلاعات تکمیلی

سن 16 جنسیت زن شغل دانش اموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام برشما دوست عزیز
خودزنی در سن شما یکی از موارد شایع است که در برخی افراد اتفاق میفتد گاهی به تبعیت از دوستان و بیشتر مواقع به عنوان راهکاری برای تحمل رنج عاطفی و خشم شدید صورت میگیرد
برای ترک این رفتار باید به این موضوع توجه کنید که چرا این عمل را انجام میدهید؟
برخی از علل خودزنی عبارتند از: استرس .فشارعصبی. اضطراب. افسردکی. عصبانیت.غم .طرد شدن از سوی دوستان .تنهایی.تحریک پذیری مسائل اجتماعی .اختلافات خانوادگی نداشتن مهارت های سازگاری و مقابله از دیگر علل ایراد آسیب به بدن است.

برخی نیز قادر به مدیریت احساسات خود نیستند و با بروز احساسات منفی مجبور به استفاده از خودزنی به عنوان راهکاری برای تخلیه روانی می شوند.
شما برای ترک این رفتار نیاز به مداخله روانشناس دارید از والدینتان بخواهید تا دراین مسیر به شما کمک کنند تا نزد روانشناس مجرب بروید
روانشناس به شما کمک میکند احساساتتان را کنترل کنید و خودتان را سازگار بامحیط کنید
اینکه اگاه به رفتارتان هستید و متوجه زیان آن به خودتان شده اید و تصمیم به ترک گرفته اید نشانه های بسیار خوبی است فقط کمک رکانشناس را فراموش نکنید