زنده ماندن جنین

سلام خسته نباشید من بارداری ۵ هفتگی سونو دادم فقط ساک حاملگی بود

 بدون جنین و کیسه زرده

 چون لکه بینی داشتم رفتم دکتر. دکتر گفت سقط میشه قرص متیل ارگونوین داد بعد من ۴ روز روزی ۳ تا خوردم دوتا آمپولم  زدم دوباره رفتم سونوگرافی ولی جنین سالم بود. قلبشم تشکیل شده بود الان ۱۲ هفته

 میخواستم بدونم روی  جنین تاثیری داشته یا نه؟

 الان جنین سالمه ؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام با توجه به شرح حال شما نیازی به تجویز داروهای سقط نبوده و به اشتباه تجویز نموده بهتر است پزشک خود را عوض کنید اما در حال حاضر با توجه به اینکه قلب جنین رویت شده نگران نباشید و سونوگرافی غربالگری در ۱۲ هفتگی را انجام بدهید موفق باشید.