دعوا با همسر بخاطر مادرشوهر

سلام خدمت شما.

 من مادرشوهرم خیلی طعنه و کنایه میزنه و خیلی دلمو میشکونه ومن هم چیزی نمیگم .

بعد ناراحت میشم و باعث میشه که هر چیز که توی دلم هست رو سر شوهرم خالی کنم .

وبه شوهرم هم نمیتونم بگم اخه دوست ندارم پیش شوهرم خار بشم

خواهش میکنم یه راهی واسه فراموش کردن حرفاش بهم بگید

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
شما باید به دنبال راهکاری برای بهبود روابطتان با مادر شوهرتان باشید .اینکه باهمسرتان صحبت نمیکنید روش نامناسبی است با شوهرتان صحبت کنید و احساساتتان را به صورت کاملا واضح بیان کنید، مراقب باشید که به مادرشوهرتان بی‌احترامی نکنید. شما باید در یک شرایط مساعد و مناسب یعنی زمانی که آمادگی روانی و عاطفی همسرتان بالاست، این موضوع را با همسرتان در میان بگذارید و احساساتتان را مطرح کنید؛ به طور مثال، شما می‌توانید به همسرتان بگویید: «من تو و خانواده‌ات را واقعا دوست دارم، اما زمانی که مادرت به من کنایه می‌زند، حسابی غمگین و ناراحت می‌شوم. از طرفی می‌خواهم احترام  بزرگ تر‌ها را نگه دارم و از طرف دیگر احساس بدی پیدا می‌کنم و تحت فشار قرار می‌گیرم. بنظرت من باید چیکار کنم  که شرایط بهبود یابد.» سپس راه حل‌های مختلف را با کمک همسرتان بررسی و از آن‌ها برای حل مشکلتان استفاده کنید.
با مادر شوهرتان ارتباط موثر و سازنده توام با احترام  داشته باشید