با سلام خىمت شما خسته نباشىد من الان یه بچه بیست ماه دارم که بهش شیر میدم تا حالا پریود نمیشدم الان ما پیش شدم از 14 تا 19 و این ماه هنوز خبری از پری نیست میخواستم بدونم طبیعی یا نه یا اینکه ممکنه باردار باشم ////
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

با سلام بی نظمی قاعدگی در طی دوران شیردهی طبیعی است. با این حال پریود نشدن شما دلیل بر این موضوع نیست که شما باردار نخواهید شد.