سوزش حین نزدیکی پس از زایمان سزارین

سلام خسته نباشید

من ۱۸روز هست که زایمان سزارین کردم

یک هفته هست که دیگه خونریزی ندارم

ولی وقتی خواستم نزدیکی داشته باشم شدیدا احساس خشکی و سوزش در واژنم احساس میکنم و نمیتونم ادامه بدم و تا چندین ساعت بعد هم این احساس سوزش رو دارم

الان من باید چیکار کنم

دکتر برم ؟یا دارویی هست که خودم استفاده کنم؟یا صبر کنم خودش درست میشه؟

البته آخرای بارداریم هم توی پوزیشن خاصی(خیلی ببخشید پوزیشن داگی)این حس رو داشتم که یه قسمت از واژنم خشکه و اذیت میشدم ولی پوزیشن های دیگه مشکلی نبود

زایمان اولم طبیعی بود و تا ۲ماه نزدیکی نداشتم و بعدش هم مشکلی نداشتم

این زایمانم سزارین بود و از روز ۱۷متوجه این مشکل شدم ممنون میشم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بله با عوض کردن پریشان و یا استفاده از ژل لوبریکانت مشکل شما برطرف خواهد شد موفق باشید