افزایش رشد قد

سلام من یه برادر دارم قدش ۱۶۳ و وزنش۴۳ هستش و قد پدرم و مادرم هردو ۱۶۸ هست و ۱۴ سالشه و مرداد ۱۵ ساله میشه و موهای صورتش و ناحیه تناسلی هم در اومده

 فک کنم ولی بقیه جاها مثل زیر بغل و شکم و...مو نداره و دیگه هیچ نشونه ای از بلوع نداره

به نظرتون بازم رشد میکنه یا متوقف شده ؟؟ولازمه امپول رشد تزریق کنه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۴ جنسیت مرد شغل دانش اموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

با سلام
هنوز در سن رشد قرار دارند و با تغذیه و ورزش میتونن قدشون رو افزایش بدن اما برای اطمینان بهتر به فوق تخصص غدد مراجعه کنند