تشکیل نشدن قلب تاهفته ی۶

باسلام وخداقوت خدمت دکترمحترم.

بنده در تاریخ۹۹/۲/۳۱سنوی شکمی کردم و دکتر۶ هفته ودو روز و۴/۹۵mmرو اعلام و گفت احتمالا باید سقط کنی.

همان روزرفتم سونوی واژینال و۶ هفته و۴ روز و۷/۴mmرو مشخص کرد و باتوجه به سونوهام گفت بچه رشد کرده و دوباره هفته ی بعدبیا. اماوقتی به دکتر نشون دادم گفت این بچه نمی مونه.

قندم۵ تابالاست که خیلی رعایت میکنم خیلی نگرانم.میخواستم نظرشماروبدونم.خداخیرتون بده

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل فرهنگی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

دوست عزیز قلب جنین معمولا تا هفته هشتم رویت نمیشه
اما برایش پایش رشد جنین بهتره سونو به فاصله یکهفته بعد تکرار بشه