چاقی بعد از زایمان

سلام.من یک سال هست که زایمان کردم .بعد زایمان از 85 به 70 رسیدم تو بارداری تیروئدم کمکار شد و دارو گرفتم.به توصیه پزشک بعد زایمان قطع کردم و سه ماه بعد آزمایش دادم که مجدد دارو گرفتم.

مشکل من اینه که طی این یک سال من وزنم 80 کیلو شده و هر کاری میکنم وزنم کم نمیشه .غذا به اندازه میخورم ورزش در هفته سه روز یا چهار روز .خواهش میکنم کمکم کنید احساس میکنم چاقیم یه جور ورمه یا هورمونیه. اصلا به تغذیه و ورزش مربوط نمیشه افسرده شدم

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل دبیر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

با سلام
حتما آزمایش خون چکاپ بدید و میزان هورمون تیروئیدتون رو مجددا چک کنید برخی اوقات تیروئید در حین درمان هم از کنترل خارج می شود. اگر مشکل تیروئید ندارید احتمالا دریافت غذاییتون بالاست که باید رژیم تخصصی واستون تجویز بشه
برای دریافت رژیم غذایی میتواند به پیج مطب مراجعه کنید
dr_radfar_diet@