کم رفت و آمد کردن و تاثیرش در نوزاد

سلام.پسرم مهرماه سال گذشته متولد شد.از دو سمت پدربزرگ و مادربزرگ و یه عمو داره.کلا کم جمعیتیم و رفت و آمد زیادی نداریم.

 تا عید که شش ماهه شد ما بیشتر خونه بودیم و بخاطر سرما جایی نرفتیم.بعدشم که کرونا اومد و همچنان خونه ایم.

گاهی با ماشین بیرونش میبریم یا گاهی مسیر یه ربعی تو خلوتی پیاده میبرمش.

برخوردش تا امروز که هفت ماه و نیمس با غریبه ها عادیه،بغلمه و فقط نگاهشون میکنه.

سوالم از شما کارشناس محترم اینه که با توجه به اینکه همچنان بخاطر کرونا شرایط نمیشه رفت و امد کرد، از پنجره یا بالکن نگهش میدارم بیرون و ادم هارو ببینه .من بخاطر پسرم نگرانم. نگرانم از جمع گریزون بشه.

بنظر شما چیکار میشه برای بهبود شرایط کرد؟

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
متوجه نگرانی شما هستم ولی میدانید که اسن شرایط مقطعی میباشد وقرار نیست سالها طول بکشد
از طرفی فرزند شما از نظر سنی در مرحله ای نیست که عدم رفت و آمد در تعامل اجتماعیش مشکل ایجاد کند
کودکان از ۳سالگی وارد تعاملات اجتماعی میشوند و مهد را تجربه میکنند
البته شما میتوانید با رعایت بعداشت زملنهایی که پارک و یا بوستانها خلوت هستند برای پیاده روی بافرزندتان بیرون بروید ولی اگر معذوریت دارید مشکلی ایجاد نمیشود همین رقت و امدهای داخل منزل هم برای تقویت تعامل اجتماعی فرزندتان کافیست
اگر وسیله شخصی دارید میتوانید داخل ماشین را ضدعفونی کنید و به همراه خانواده بیرون بروید و از ماشین پیاده نشوید بچه ها داخل ماشین بودن را دوست دارند
با اروزی سلامتی برای شما