دور سر کودک

با سلام.

پسرم در ۳۹ هفته و ۱ روز در تاریخ ۳۱ خرداد ۹۸ بدنیا اومده. با وزن ۳۰۰۰. قد ۵۱ و دور سر ۳۱.

در چهل روزگی دور سر ۳۶

در چهار ماهگی ۳۸/۵

در شش ماهگی ۴۱ سانتی متر بود.

با توجه به شیوع کرونا و وضعیت قرمز اهواز من دیگه بهداشت مراجعه نکردم. و خودم دقیق اندازه گرفتم الان در یازده ماهگی ۴۲/۵ دورسرش هست.

واقعا نگران رشد دور سرش هستم چون مطالب جالبی در این مورد ننوشته بودن.

از لحاظ تکامل رشد در شش ماهگی نشست و چهار دست و پا رفت و دد گفت

 در هشت ماهگی ایستاد با کمک پشتی خودش بلند میشد و ماما و بابا

 از ده ماهگی با کمک پشتی راه رفت

 و الان در یازده ماهگی همش راه میره نمیشینه دیگه. آب میگه. صداهای او ، نه نه و  واضح بابا ماما میگه.

دکتر محترم خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید من واقعا ترسیدم و نگرانم.

با تشکر از نی نی سایت🌹🌹🌹

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
با توجه به اندازه دور سر بدو تولد رشد مناسب را داشته است.در سه ماهه اول ماهی دو سانتیمتر، در سه ماهه دوم ماهی یک سانتیمتر و در 6 تا یک سالگی ماهی نیم سانتیمتر دور سر رشد می کند. ضمن اینکه عدد به دست آمده منها و باضافه دو قابل قبول است.