جلوگیری از افکار خودکشی

سلام و عرض ادب

برای جلوگیری از افکار خودکشی چیکار کنیم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت مرد شغل دانشجو و کار پاره وقت و تدریس وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام آقای محترم
اگر افکار خودکشی جدی است و یا سابقه ی اقدام به خودکشی وجود دارد، بدون اتلاف وقت بهتر است جدی گرفته شود و اولین قدم مراجعه به روانپزشک است تا در زمان کوتاهتری، افکار کنار بروند. این وضعیت حکایت از مشکل جدی در وضعیت خلق دارد.
اگر فکر، وسواسی است و اصلا قصدی برای انجام آن وجود ندارد، درمان وسواس مورد نیاز است
اگر فکر خودکشی هر از گاهی خطور می کند اما قصدی برای آن وجود ندارد، حکایت از دو ویژگی بارز در طرز تفکر دارد، یکی فکر این که "من این شرایط را نمی توانم تحمل کنم و دیگر این که " این شرایط، هرگز بهتر نخواهد شد"، ضمن این که تفکر خودکشی معمولا حاکی از این است که ما در جعبه ابزار مهارت هایمان، مهارت کافی برای حل مشکلات زندگی را نداریم.
هر کدام از موارد گفته شده، یک مورد اصطلاحاً بالینی و نیازمند درمان است و حکایت از این دارد که فرد، احساس فشار زیادی بر روی خود دارد .