زخم دهانه رحم

سلام و خسته نباشید به شما.من یه سال پیش سقط جنین سرخود انجام دادم با قرص سایتوتیک پارسال رفتم دکتر برای اولین بار در زندگیم . و تست پاپ اسمیر دادم گفت سالمی فقط یه زخم خیلی بزرگ داری باید فریز بشه.ایا فیریز میتونه این مشکلم که دوسال اقدام کردیمو باردار نمیشم حل کنه تا باردار بشم؟و اینکه گاهی اوقات به قدری لگن درد میگیرم ک حس میکنم چیزی داخل لگنم داره راه میره و نمیتونم حرکت کنم و چند روز طول میکشه خوب بشم‌. ممکنه برای عفونت یا زخمم باشه این لنگ درد؟

۲۱سالمه و۷ ساله ازدواج کردم و کلا یبار رفتم دکتر زنان بخاطر اینکه خجالت میکشم.منو راهنمایی کنید ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام مشکل شما می تواند از عوارض سقط عمدی باشد باید تحت نظر پزشک باشید تا علت مشکل شما بررسی شده و دارو تجویز شود موفق باشید.