آیا ترشحات بارداری طبیعیه؟

سلام من از هفته 22 ترشحات آبکی زرد مایل به کرمی داشتم .الان که آخر هفته 24 هستم هنوزم هست .وقتی راه میرم بیشتر میشه.

 همون هفته22رفتم دکتر سونو نوشت گفت هیچی نیست همه چی طبیعیه .دیگه دیدم اگه بخواد ادامه پیدا کنه نابود میشم.

دوباره دیروز رفتم باز سونو نوشت اندازه آب کیسه آبم 17cm بود اما دکتر گفت همه چی خوبه مشکلی نیست !

میخواستم ببینم آیا این ترشحات طبیعیه که دکتر اصلا حتی داروهم واسم تجویز نمیکنه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

دوست عزیز مقدار مایع آمنیوتیک برای این سن بارداری شما طبیعیه و جای نکرانی نیست شما نشت کیسه آب ندارید
ترشحات واژینال باید توسط پزشکتون معاینه بشه اگر تشخیص ایشون عفونت واژینال نبوده پس نیازی به تجویز دارو نیست اگر سوزش یا خارش یا بوی بد واژن رو حس میکنید حتما جهت چکاپ دقیق به پزشکتون مراجعه کنید