یبوست نوزاد

سلام خسته نباشید.دخترم هشت ماهشه.وزن ۹.قد۷۵.از پنج ماه غذاکمکی شروع کردم.ازهمون موقع شکمش هی خوب کار میکنه.هی دوباره سفت میشه.ابم میدم بهش.سوپم میدم.دگ از بس سوپ دادم بدش اومده.روغن زیتونم اصلا دوس نداره. هریکی دوروز مدفوع میکنه.بیشتر اندازه یه گردو.اونقد زور میزنه قرمز میشه.تهش فقط همون ی گردو.اونم تقریبا سفته.یعنی بعضی وقتا همین اولین پی پیش خیلی بزرگو سفته.بقیه خوبه راه بیفته. ببخشید البته.اونم گاهی..وای توروخدا بگید چیکار کنم.بعضی وقتام شیاف میزنم ک راحت شه شکمش.به دکترم دسترسی ندارم😭😭😔

اطلاعات تکمیلی

سن ۸ماه جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور سلامت و زیبایی

سلام، اگر اول مدفوعش سفته یعنی نگه میداره مدفوعش رو، احتمالا چون دفع به همراه درد داره میترسه مدفوع کنه و نگه میداره، یکی دو هفته یه ملین مثل شربت زینلین بهش بدید که فراموش کنه دفعش میتونه باعث درد بشه، بعد درست میشه.