آزمایش خون‌hiv

سلام خسته نباشید  بعد از رفتار پر خطر... تجاوز.. که ۳۰‌اردیبهشت میشه ۳ ماه که میگذره... ۵ خرداد میخوام برم‌ برای ازمایش hiv hicv و..... میگن ازمایش نسل چهارم الایزا ۳ماه رو نشون میده لطفا خیلییی استرس دارم راهنماییم کنید دیگه صبر ندارم ... نمیتونم از کسی کمک‌ بخوام ... حال روحی اصلن خوبی ندارم اینم بگم نمیدونم بابت استرس یا ترسه زبونم افت میزنه دیگه بدتر😞 همش احساس میکنم چیزی هست

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۶ شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور سلامت و زیبایی

سلام، ممنونم. ۹۷٪ افراد در طی ۳ ماه پس از آلودگی به HIV تستشان مثبت می شود. در موارد بسیار نادر ممکن است مثبت شدن تست HIV تا ۶ ماه بطول انجامد. آفت دهان می تواند از استرس زیاد باشد که باعث تضعیف سیستم ایمنی شما شده باشد. اگر استرس باعث آزارتان میشود سه ماه بعد از نزدیکی تست بدهید و سه ماه بعد دوباره تکرار کنید که ۱۰۰ درصد خیالتان راحت شود.