دخترم نه ماهشه و شیر خودم رو میخوره موقع دخول و حتی بعدش بدلیل خشکی شدید واژن دچار خونریزی میشم و احساس سوزش دارم چکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

باید معاینه واژینال بشوید ، در صورت خشکی واژن بدلیل قاعده نشدن یا اختلالات قاعدگی دوران شیردهی ، میتوانید از ژلهای واژینال آبرسان هایی مانند لیکوژل ، اکتی ژل، واژیسان، و یا واژینهیل باریج. استفاده کنید
در صورتیکه خشکی بدنبال عفونت و التهاب و خشک شدن مخاط واژن بدنبال عفونت تتاسلی باشد باید دارو شروع بشود و‌بهتر است در موارد بیماریهای مقاربتی تناسلی ، برای شوهر همزمان با همسرش دارو‌ تجویز بشود