بارداری با وجود تنگی حالب خفیف کلیه خطرناکه؟

سلام مادرزادی کلیه سمت چپم تنگی حالب داشت عکس رنگی سی تی اسکن سونوگرافی عکس هسته ای و کشت ادرار و چندین آزمایش رو انجام دادم گفتن که مشکلی نداری فقط یه مقدار خفیف تنگی حالب داری حالامن میخام باردار بشم دکترها اول قبل از یه سری آزمایشات گفتن فعلا نباید حامله بشی بعد از تکمیل آزمایشاتم دکتر اورولوژی گفتن مانعی نداره برای بارداری ولی دکتر نفرولوژی گفتن نباید باردار بشی تا یه سری سونوگرافی های دیگه انجام بدی ، من الان پنج ساله درگیرم و یه جواب درست و حسابی بهم ندادن خواستم ببینم نظر یک ماما رو هم بپرسم که نظرشما در این باره چیه که آیا بارداری برای من یا جنین خطرناکه یا چیکار کنم؟ آیا باردار بشم کلیه سمت چپم مشکلی پیدا میکنه؟ هیچ گونه دردو عفونت و خونریزی هم ندارم ، آیا تا بحال چنین موردی بهتون مراجعه کرده؟ ممنون میشم جواب بدید

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

اگر تست های کلیوی تان نرمال باشد با نظر اورولوزیست می توانید باردار شوید .در طی بارداری باید تحت نظر دقیق اورواوزیست و متخصص زنان باشید .