بارداری با قرص اورژانسی

سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید روز تخمک گذاری (مطمئنم که تخمک گذاری انجام شده بوده همون روز) رابطه محافظت نشده داشتم و 24 ساعت بعدش قرص لونژیل 0.75 کردم و 12 ساعت بعد دومین قرص رو

الان 8 روز گذشته وپریود نشدم چند روزم هست که سردمه و یکم بیحالم

میخواستم ببینم چقدر احتمال داره باردار باشم

روی قرص نوشته در زمان تخمک گذاری 95 درصد جواب میده و مانع لانه گزینی میشه  اما در منابع انگلیسی سرچ کردم نوشته بود اگر لقاح انجام شده باشه مانع کاشت و لانه گزینی نمیشه حالا استرس دارم کسی میتونه راهنماییم کنه باردارم یا نه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

دوست عزیز
قرصهای هورمونی در روش های اورژانسی باعت تاخیر در قاعدگی، لکه بینی در میانه سبکل و برهم خوردن نظم قاعدکی‌ها حتی طی دو سیکل بعدی هم میشن
پس این تاخیر اصلا دور از ذهن هم نیست اما بهتره آزمایش بارداری هم انجام بشه