چرا قاعدگیم به تاخیر افتاده؟

هفتم برج ۲ باید پریود میشدم که  پریودنشدم ۱۳ روزه عقب زدم .روزتاخبر رفتم ازمایش خون منفی بود سونو رفتم سالم بودم .دو روزه پروژسترون زدم ۴ عدد روزی ۲ عدد .الان دو روزه از امپول گذشته هنوز پریود نشدم امکان داره باردار باشم ولی ازمایشم منفی نشون داده باشه . ۱۰ روز هم روزه گرفتم امکان داره از روزه باشه .لطفا راهنمائیم کنید ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

اگر بعد از تاخیر در موعد قاعدگی آزمایش دادید و منفی بوده احتمال بارداری نیست
اگر سابقه تاخیر نداشتید میتونه به دلیل تغییر در رژیم غذایی و‌یا استرس باشه
تا ده روز بعد از آمپول صبر کنید تا پریود اتفاق بیافته