دوفاستون رو ادامه بدم؟

سلام خسته نباشید.. من یه ماه قبل خونریزی دوره ام طولانی شد و به دکتر مراجعه کردم بعد از سونو و آزمایش مشحص شد که فقط هورمون هام بهم ریخته است دکتر بهم دوفاستون و سیبل داد من 4 عدد دوفاستون خوردم که خونریزیم قطع نشد و شروع کردم به خوردن قرص ضدبارداری و الان که 11 تا خوردم دچار حالات پریود و کمر درد و کمی خونریزی شدم سوالم اینه که قرص ضد بارداری رو ادامه بدم یا بزارم پریود بشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس مامایی

سلام
شما داروهای هورمونی رو که شروع میکنین باید مرتب و به موقع استفاده کنین تا دچار مشکل نشین
از عوارض قرصهای پیشگیری تهوع هست که اصولا بعد از یک هفته بهبود پیدا میکنه شبها مصرف کنید