کاردرمانی ذهنی کودک

سلام. پسرم از 4.5 ماهگی تشنج داشت  و الان 2 سالشه. دکتر گفته علاوه بر کاردرمانی حرکتی ، کاردرمانی  ذهنی هم ببرمش. اما با این وضعیت کرونا جرات نمی کنم. از طرفی هم می ترسم کاردرمانی ذهنی نبرمش دیر بشه.  میشه بگین در کاردرمانی ذهنی چه کارهایی رو انجام میدن ؟  البته الان اسباب بازیهایی که صدا ونور دارن رو نشونش میدم نگاه می کنه گاهی اوقات این اسباب بازیها رو از پشت سرش روشن می کنم برمی گرده نگاه می کنه. گاهی نور اسباب بازی ها رو  روی دیوار می اندازم به اسباب بازی و نوری که روی دیوار افتاده نگاه می کنه. با چراغ  قوه نور را روی دیوار می اندازم و نور را روی دیوار جابه جا می کنم نور را دنبال می کنه و گاهی هم بعد از نگاه کردن به نور روی دیوار به چراغ قوه نگاه می کنته .گاهی اوقات چشم در چشم باهاش صحبت می کنم. مقواهای رنگی یا عروسکهای رنگی رو نشونش میدم. گاهی اوقات از پشت سرش پلاستیکهایی که صدا دارن رو فشار میدم (مثل پاکت چیپس یا پلاستیک پفک) به سمت صدا برمی گرده ونگاه می کنه . گاهی در آینه باهاش صحبت می کنم. ولی نمی دونم چه کارهای دیگه ای بایدانجام بدم.اگه ممکنه لطف کنین کمکم کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن 37 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر و مشاور تحصیلی

سلام. باید توسط کاردرمانگر که در زمینه ذهنی کار می کنه ارزیابی دقیق شود. برنامه درمانی بر اساس ارزیابی مشخص می شود د برنامه درمانی تمام کودکان یکسان نیست. ولی بطور کلی کتاب کاردرمانی برای کودکان کم توان ذهنی تالیف خانم محبوبه شاطریان انتشارات دانژه تلفن 88846148 - 88842543  تهران  قابل تهیه و ارسال پستی است. کتاب خیلی خوبی است. حتما بخوانید. تمرین های خوبی داره.