سلام من باردارم هفته ۲۶ وسرکلاژ هستم این هفته آزمایش وسونو دادم مایع دور جنین ۲۱ بوده که نوشته حداکثر نرمال نسبت به هفته بارداری نگرانم آزمایش قندم خوب بود ناشتا ۹۳بود ویه ساعت بعد ۱۴۱ودوساعت بعد۱۳۱وسه ساعت بعد ۱۱۴ بود دکتر بردم  میگه احتمالا بخاطر قند که لب مرزه میشه راهنمایی کنید درضمن من تو این چند وقت بخاطر عفونت ادراری مایعات زیاد مصرف کردم درحد روزی ۱۵ لیوان آب میتونه از اون باشه.واینکه تا الان سونو هرکدوم رفتم خوب بوده ولی میترسم از اینکه نی نی خدایی نکرده مشکلی داشته باشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

اگر سونوگرافی انومالی نرمال بوده نگران نباشید و یک ماه دیگر سونوگرافی را از نظر حجم مایع تکرار کنید .اغلب موارد افزایش حجم مایع ایدیوپاتیک است یعنی علتی برای افزایش مایع وجود ندارد و مشکلی ایجاد نخواهد شد .