سلام من هفته 35 بارداری هستم. در هفته 34 سونو دادم وزن جنین 2 کیلو بود و در سونو نوشته شده احتمال iugr. شکمم هم کوچیک هست. دکترم هر هفته نوار قلب جنین میگیره تا حالا مشکلی نبود. ولی چرا باید هر هفته nst بدم در ضمن سونو iugr دوباره نوشته وbpp آیا واقعا نيازه بدم؟ درصورتی که جنین مشکلی نداره.حرکاتش هم خوبه . خواهش مندم کامل توضیح بدین چون خیلی استرس دارم و نگران هزینه هستم

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

در موارد IUGR احتمال مرگ داخل رحمی جنین وجود دارد و به این دلیل باید جنین با انجام بیوفیزیکال و سونوگرافی مکرر تحت نظر باشد تا در صورتی که خطری جنین را تهدید کند ، حاملگی زودتر ختم شود .