لكه بيني در دوران بارداری

سلام من يك روز از زمان پريوديم گذشته و ازمايش بارداري دادم مثبت بود و عدد ٢٣٠ نشون داده ولي از امروز لكه بيني قهوه اي  و درد شبيه پريودي دارم و بايد فردا تيتر بتا انجام بدم. ميخواستم ببينم اين لكه بيني نگران كنندس؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٠ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

هیچ لکه بینی در بارداری طبیعی تلقی نمیشه خصوصا در اوایل بارداری اگر همراه با درد شکمی باشه
است استراحت کنید و نزدیکی نداشته باشید اکر نتیجه بتا در عرض ۴۸ساعت دوبرابر میزان قبل شد یعنی بارداری حفظ شده وپزشکتون برای نکهداری جنین دارو تجویز میکنه