من 37 هفته بچم به خاطر هیدروسفالی شدید با ابکاری 2/10 به دنیا اومد و فوت کرد.دیروز که رفتم دکترم گفت ازمایش ژنتیک بده.(فامیل نیستیم)من به خاطر هزینه بالاش نمیتونم.بعد گفت فوقش هفته 12 کشت پرز انجام میدیم.میخوام بدونم به این روش میشه اکتفا کنم .یعنی دقیق میکه هیدرو یا مشکل دیگه داره یا نه؟و برای اطمینان بیشتر میشه امینو هم انجام بدم یا هر دوش با هم خطرناکه؟؟بعدش گفت اسیدفولیک 1 بخور اونم یک ماه .ولی من خیلی جاها خوندم باید 5 بخورم اونم سه ماه قبل بارداری؟خواهش میکنم کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

در مواردی که سابه هیدروسفالی هست ، از 3 ماه قبل از بارداری تا پایان 14 هفته مادر باید اسید فولیک 5 میلی هر روز بخورد .

در حاملگی بعدی فقط با سونوگرافی مکرر وجود هیدروسفالی تشخیص داده خواهد شد .