کمر درد شدید و خشک شدن پای چپ در هفته ۱۶ بارداری هستم،سونوی رنگی نوشتن برام خطر نداره برا بچه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام سونو را حتما در هفته 18 انجام دهید که کلا تمامی بدن مورد بررسی قرار بگیرد
درد کمر به خاطر قوس کمر در بارداری ایجاد میشود از ورزشهای مخصوص در بارداری استفاده کنید و نحوه راه رفتن و نشستن را اصلاح کنید

تجربه شما

سلام ممنون از وقتی که گذاشتین برام،ولی کلا پای چپم فشار رو نمیتونه تحمل کنه،پشت ران زیر با سنم یکمی ورم کرده،نمیتونم به سمت چپ بحوابم