لکه بینی قبل از پریود

تقریبا یک ساله 9 روز قبل پریودم لکه بینی قهوه ای وگاهی قرمز دارم.که کمردرد و پادرد هم میشم. با شروعش.بعد 9 روز تازه پریود میشم خسته شدم چندین بار دکتر رفتم که جوابی نگرفتم .سونو هم دادم که خوب بود فقط موقع سونو ده روز عقب انداخته بودم که ضخامت یواره رحم 15.5بود هایپرپلاستیک که بعدش پریود شدم ولی هنوز مشکل لکه بینی دارم. 9روزقبل پریود

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

عزیزم شما لازمه توسط یک متخصص زنان ویزیت بشید و سونوکرافی مجدد تکرار بشه تا در صورت لزوم براتون دارو تجویز بشه
در مورد هایپرپلازی دیواره رحم حتما لازم به پیگیری و بررسی دقیق تر هست