سلام من دربارداریم سه ماهه دوم عددهموگلبین خونم ۱۴ بودهم گوشت قرمزوحبوبات هم قرص اهن مصرف میکردم دکتربه من چیزی نگفت نیازبه مصرف نیست ازطرفی خونرسانی به جنینم ضعیف انجام میشدحالا سوال من اینه ایا هموگلبین بالا باعث خونرسانی ضعیف به جنینم شده چون مشکل دیگه ای نداشتم ویه هفته به همین خاطربیمارستان بستری بودم گفتن مشکلی نداری فقط تغذیتوبهترکن باوجودبهترکردن تغذیم بازم جنین درداخل شکمم وزن چندانی نگرفت حالاسوال من اینه ایادربارداری بعدی من بازم باهمین مشکل روبروهستم وبایدچکارکنم درضمن من تاقبل از فهمیدن این موضوع که درهفته ۲۹ بودزیادبه تغذیم اهمیتت نمیدادم وکمخوراک بودم ممنون میشم زودترجوابموبدین

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

خیر . ارتباطی به هموگلوبین بالا ندارد .

اختلال در رشد داخل رحمی ارتباطی بهکم غذا بودنتان ندارد و فقط در موارد سو تغذیه شدید ممکن است رخ دهد . مشکلات مادرزادی جنین هم با اختلال رشد همراه است ولی در اغلب موارد علت مشخصی برای ان پیدا نمی شود .گاهی ممکن است به علت جثه کوچک پدر و مادر باشد .

توصیه میشود غذای بیشتری بخورید و بقیه بارداری را تحت نظر یک فلوشیپ پریناتولوزی باشید .