تیروئید در هفته 21 بارداری

سلام وقت بخیر

هفته ۲۱بارداریم.وقتی هفته ۱۰ بودم دکترم آزمایش تیروئید نوشت و سایر آزمایش های دیگه...ولی متاسفانه وقتی آزمایشو دید متوجه مشکل تیروئیدم نشد.

من برای تشکیل پرونده به بهداشت مراجعه کردم وقتی ماما آزمایشمو دید گفت پرکاری تیروئید دارم tsh=0.08__t4=1.3  بود. دوباره برام آزمایش نوشت.۱هفته پیش انجام دادم خوشبختانه گفتن تیروئید ندارم tsh=2.5__t4=8.4__t3=1.1 بود.

ولی من هیچ دارویی مصرف نکردم یعنی خود به خود تیروئیدم خوب شده؟

۱هفته پیش که آزمایش دادم ناشتا نبودم صبحونمو خوردم و بعد رفتم آزمایشگاه ممکنه بخاطر اینکه ناشتا نبودم آزمایشم خطا داشته باشه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

خیر .

به احتمال زیاد یکی از ازمایشات شما غلط است و اشکال و اشتباه ازمایشگاهی وجود دارد . یک بار دیگر TSH را در یک ازمایشگاه معتبر دیگر تکرار کنید .