سلام من 19 سالمه امسال برای دومین بار کنکور میدم خیلی استرس دارم انقدر استرسم زیاده که نمیتونم درست درس بخونم پیش روانپزشک هم رفتم بهم دارو ضد افسردگی و استرس داد سه ماه خوردم ولی وقتی مادرم فهمید نذاشت دیگه استفاده کنم همش به ترسی باهامه همش دلهره آینده رو دارم ممنون میشم کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کاردرمانگر و مشاور تحصیلی

سلام. تجویزات روانپزشک را ادامه دهید.  به روان شناس هم مراجعه کنید. هر دارویی بالاخره عوارض دارد. ولی روانپزشک عوارض داروها را می داند و بر اساس مصلحت بیمار کار می کند.